Om Mig

Jonas Karlsson

Din nya personal

Vem är Jonas Karlsson?

Ditt ess i rockärmen. En presentation och ett något opersonligt brev

"Vem är Jonas Karlsson? " frågar du dig kanske.

Jonas Karlsson är en man i sina bästa år som är boende i Växjö. Så har det alltid varit.... Eller ja inte alltid. Jag är adopterad från Thailand men då jag endast var en månad när jag kom till mina föräldrar så känns det som alltid. Så man kan nog säga att jag är en "infödd" Växjöbo. Idag bor jag på Teleborg i Växjö med min sambo och vår hund. Denna stadsdel är jag dessutom uppvuxen på och det var här jag gick mina år i grundskola.

Gymnasietiden spenderade jag på Växjö katedralskola där jag läste Estetiska programmet med inriktning på musik. Men Musikkarriären blev det inte så mycket med då min andra stora hobby tog upp den tiden jag skulle ha övat piano på. Redan som barn var jag intresserad av trolleri och cirkus vilket har blivit mitt livs stora hobby (jag har dessutom plockat hem ett antal SM medaljer i Svenska mästerskapen i trolleri) Så under min gymnasietid var jag ute och arbetade som artist mer än vad jag övade Piano.

Artisteriet har gjort att jag lärt mig hantera människor och kunder från alla delar av världen och från hela samhällskartan och jag har uppträtt live eller på TV i över 11 länder.

jag talar förutom svenska även i stort sett flytande engelska och kan göra mig förstådd på (och förstå) både danska och tyska.

Efter en tid tyckte jag att det vore nog bra med en riktig utbildning och jag utbildade mig till försäljare på en KY utbildning i försäljning och entreprenörskap på AlboLärcentrum i Alvesta. En mycket givande utbildning men jag tyckte jag saknade något, en retorik kurs. Sagt och gjort jag gick en sommar kurs i retorik på Linné universitetet.

Med all den utbildningen och min förmåga att läsa människor och min nyfunna passion för mat och dryck började jag att arbeta som butiksdemonstratör..

Vill du veta mer? eller kanske få ett mer personligt brev på vad jag kan göra för just er.

Tveka inte att kontakta mig på jonas@gejonasjobb.se

 

Vad kan du erbjuda mig?

Jonas karlsson är en unik kombination av service mind, know how och vilja

Jag erbjuder er en person som sätter service och med människan i samma rum. En person som med know how och vilja inte är rädd att lösa problem oavsett storlek.

Jag erbjuder en person med goda språk kunskaper som inte är rädd att tala men som vet vad diplomati är.

 

Så om ni vill ha en roligare, trevligare och effektivare arbetsplats tveka inte utan kontakta mig på jonas@gejonasjobb.se för mer information eller för att boka ett personligt möte.

 

Mina hjärtefrågor

Alla har vi saker vi brinner för och som vi ser som våra hjärtefrågor. Här är några av mina

  • Bra service
  • Rättvis behandling
  • Cancerfonden
  • Min familj
  • Personlig utveckling
  • Unicef
  • Anti0radism
  • Allas lika värde
  • Kundfokus
  • Att alltid ge100%

Fler talesätt och tankar

Det mest Magiska som finns är ett barns skratt

 

Den kortaste vägen mellan två människor är ett leende

 

 

För att få god service måste man ge det först